MAX Digital: Зората на нова ера в дигиталния маркетинг

Уважаеми читатели, с голямо удоволствие съобщаваме за важно събитие в областта на дигиталния маркетинг. Уважаваният предприемач и експерт в дигиталния маркетинг, г-н Борислав Дончев, заедно с уважавания си бизнес партньор, г-н Мартин Гочев, поставиха началото на най-новото си начинание – иновативната агенция за дигитален маркетинг MAX Digital.

Генезисът на MAX Digital

Пътищата на Борислав и Мартин се срещнаха за първи път през 2018 г. в СофтУни Digital, където споделената им страст към дигиталните иновации предизвика незабавна връзка. Тази среща на умовете доведе до грандиозна визия през 2020 г., визия, която се осъществи през втората половина на 2022 г. с официалното създаване на MAX Digital.

Борислав Дончев - MAX Digital
Банер на MAX Digital

Нашата мисия

Ние се стремим да дигитализираме бизнеса. Нашата цел е да насърчим дългосрочни партньорства с фокус върху стимулиране на приходите и стимулиране на развитието на бизнеса за нашите клиенти. Ние сме посветени на това да помагаме на бизнеса да използва силата на цифровите платформи, за да увеличи видимостта и рентабилността.

При нас развитието се постига чрез промяна:

  • От „няма как“ на „какво е нужно
  • От „нямам време“ на „действам
  • От „не разбирам“ на „научи ме

Нашата експертиза

MAX Digital е специализирана в множество услуги, насочени към издигане на вашия бизнес в дигиталната сфера:

  1. SEO оптимизация и одити: Нашият екип от специалисти по SEO ще разгледа внимателно вашия уебсайт, ще идентифицира областите за подобрение и ще изработи стратегия по поръчка за разширяване на вашето онлайн присъствие.
  2. Реклама с плащане на клик (PPC): Възползвайте се от нашия опит в PPC и ни позволете да ви помогнем да достигнете по-ефективно до потенциалните си клиенти.
  3. Оптимизация на App Store (ASO): Ние ще оптимизираме видимостта на вашето мобилно приложение в магазините за приложения, като гарантираме, че то достига до аудиторията, за която е предназначено.
  4. Оптимизация на процента на реализация (CRO): Позволете ни да прецизираме вашия уебсайт и онлайн стратегии, за да подобрим скоростта, с която посетителите се превръщат в клиенти.
  5. Разработка на уебсайт: Нашите майстори на уеб разработката ще създадат визуално зашеметяващи и високоефективни уебсайтове, съобразени с вашите бизнес нужди.
  6. Пълна дигитална маркетингова стратегия: Независимо дали сте нов бизнес, който иска да остави своя отпечатък, или установен, целящ да засили дигиталното ви присъствие, ние можем да създадем цялостна, специално изработена дигитална маркетингова стратегия за вас.

Ние в MAX Digital разбираме нюансите на дигиталния пейзаж и се ангажираме да го накараме да работи за вашия бизнес.

Готови ли сте да се впуснете в дигиталното си пътешествие?

Екипът на MAX Digital е нетърпелив да си партнира с вас и да издигне вашето цифрово присъствие на следващото ниво. Каним ви да разгледате нашия уебсайт, да откриете повече за нашите услуги и да се свържете с нас за всякакви запитвания.
Не чакайте дигиталната революция да се случи, станете част от нея! Нека заедно напишем вашата цифрова история на успеха. Посетете MAX Digital днес!

Борислав е един от оригиналните основатели на дигитална агенция MAX Digital. Разполага с цялостен опит в дигиталния маркетинг и бизнес развитието. Експерт е в SEO стратегиите на Enterprise ниво. Той е работил като водещ SEO специалист по едни от най-големите и най-разпознаваните български брандове, като Ozone.bg, IKEA, Bazar.bg и безброй други!
Views: 810,2 min readPublished On: юни 28th, 2023Categories: Дигитален маркетинг, Новини